Fibromyalgie en infraroodcabine : Expertise

Verlicht je fibromyalgie pijn met de infraroodcabine van X-Trend.

Onze cabines stralen diep doordringende warmte uit die helpt ontstekingen te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en spierspanning te verlichten, wat zorgt voor een natuurlijke verlichting van de pijn.

Laat fibromyalgie je niet langer tegenhouden, investeer vandaag nog in een infraroodcabine van X-Trend.

Vul ons formulier in voor meer informatie over welke infraroodcabine het meest geschikt is voor de behandeling van uw fibromyalgiesymptomen.

Ons team van experts gidst je graag door ons aanbod aan modellen en opties, en geeft je informatie over prijzen en kortingen.

Zet de eerste stap naar een pijnvrij leven met X-Trend.

Infraroodcabine tegen fibromyalgie | Prijzen & Info:

Stap 1 van 2


Fibromyalgie en infraroodcabine
Fibromyalgie en infraroodcabine

Ben je op zoek naar verlichting van fibromyalgie?

Probeer dan de therapeutische infraroodcabine van X-Trend.

Geniet thuis of in een professionele omgeving.


Fibromyalgie en infraroodcabine: 8 Vergelijkende tests met traditionele saunabehandelingen

Bij X-Trend begrijpen we dat leven met fibromyalgie een uitdagende en pijnlijke ervaring kan zijn.

Daarom bieden we een reeks infrarood sauna’s die speciaal zijn ontworpen om de symptomen van deze slopende aandoening te verlichten.

In dit artikel willen we u een diepgaande vergelijking bieden tussen onze infrarood sauna’s en traditionele saunabehandelingen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke behandelmethode voor u de juiste is.

Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie is een chronische pijnstoornis die wereldwijd miljoenen mensen treft.

De symptomen zijn onder andere wijdverspreide pijn, vermoeidheid en gevoeligheid in de spieren en gewrichten.

Hoewel de precieze oorzaak van fibromyalgie onbekend is, geloven veel medische experts dat het verband houdt met de manier waarop de hersenen pijnsignalen verwerken.

Wat is een infraroodcabine?

Een infrarood sauna is een type sauna dat infrarood licht gebruikt om het lichaam direct te verwarmen, in plaats van de lucht eromheen.

In tegenstelling tot traditionele sauna’s, die onaangenaam heet en vochtig kunnen zijn, bieden infrarood cabines een droge, comfortabele warmte die diep doordringt in de weefsels van het lichaam.

Hoe helpt infraroodcabine therapie bij fibromyalgie?

Het is aangetoond dat infraroodcabine therapie op een aantal manieren effectief is bij het verlichten van de symptomen van fibromyalgie.

De infraroodwarmte helpt de bloedsomloop te verhogen, wat de genezing bevordert en ontstekingen vermindert.

Het helpt ook om spieren en gewrichten te ontspannen, wat pijn en stijfheid kan verminderen.

Bovendien blijkt infraroodcabine therapie een positief effect te hebben op het immuunsysteem, wat kan helpen om de ernst van fibromyalgiesymptomen na verloop van tijd te verminderen.

Traditionele saunabehandelingen voor fibromyalgie | Fibromyalgie en infraroodcabine

Hoewel traditionele saunabehandelingen al eeuwen bestaan en hebben aangetoond dat ze bepaalde voordelen bieden voor mensen met fibromyalgie, zijn ze niet zo effectief als infrarood cabine therapie.

Traditionele sauna’s verwarmen de lucht rond het lichaam, wat voor veel mensen met fibromyalgie te heet en vochtig kan zijn.

De benauwde omstandigheden van traditionele sauna’s kunnen het gevoel van ongemak vergroten en de afgifte van stressverlagende hormonen remmen die een betere pijnbestrijding mogelijk maken.

Infraroodcabine vs Temperatuur traditionele sauna | Fibromyalgie en infraroodcabine

De temperatuur in een infrarood cabine wordt meestal ingesteld tussen 100°F en 140°F, wat veel lager is dan de temperaturen die in traditionele sauna’s worden gebruikt.

Infraroodcabines bieden een comfortabelere warmte die veel mensen met fibromyalgie minder belastend vinden voor het lichaam.

Traditionele sauna’s bereiken temperaturen tot 212°F, waardoor ze heet en oncomfortabel zijn voor de meeste mensen met fibromyalgie.

Infraroodcabine vs Plaatsing traditionele sauna

Infraroodcabines zijn ruim en bieden voldoende hoofdruimte, waardoor ze voor iedereen een comfortabele optie zijn, ook voor mensen met fibromyalgie.

Traditionele saunacabines zijn vaak klein en krap, waardoor ze oncomfortabel zijn en weinig ruimte bieden voor de juiste positionering van het lichaam.

Infraroodcabine vs Traditionele sauna Flexibiliteit

Bij X-Trend bieden we verschillende modellen en maten infrarood sauna’s, zodat klanten met verschillende voorkeuren, budgetten en installatieruimten de perfecte optie kunnen vinden.

Traditionele sauna’s zijn vaak duur, moeilijk te installeren en de meeste beschikbare versies bestaan uit één klassiek model.

Conclusie

Hoewel traditionele sauna’s enige verlichting kunnen bieden voor mensen met fibromyalgie, zijn ze niet zo effectief of comfortabel als infrarood cabine therapie.

Infraroodcabines bieden een scala aan therapeutische voordelen waarvan bewezen is dat ze fibromyalgiesymptomen verminderen, waaronder pijn, ontstekingen en vermoeidheid.

Bij X-Trend helpen we je graag bij het vinden van de perfecte infraroodcabine voor jouw behoeften, en we bieden regelmatig kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de beste prijzen en aankoopinformatie, we helpen je graag verder.

 • Verlicht fibromyalgie symptomen met X-Trend infraroodcabines
 • Infrarood therapie biedt comfortabelere warmte dan traditionele sauna’s
 • Infraroodcabines zijn ruim, flexibel en kosteneffectief
 • Koop een X-Trend infraroodcabine voor een therapeutische en ontspannende ervaring
 • Kies X-Trend voor een breed scala aan modellen en afmetingen voor alle installatiebehoeften.
 • Profiteer van regelmatige kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen – neem nu contact met ons op!
Fibromyalgie en infraroodcabine

 

Infraroodcabine voor 1 person: Ontspan en verjong in de privacy van je eigen huis met de infraroodcabine voor 1 persoon van X-Trend. Geniet van alle gezondheidsvoordelen zonder het huis te verlaten.

Medische voordelen van een infraroodcabine | INFO: Breek het zweet en bevorder je gezondheid met de infraroodcabines van X-Trend. Van gewichtsverlies tot pijnverlichting, onze full spectrum stralers bieden een scala aan therapeutische voordelen.

Infraroodcabine prijs: Ervaar de luxe voordelen van infrarood sauna’s met de betaalbare prijzen van X-Trend. Haal de spa-ervaring in huis met onze prijsopties voor infraroodcabines.

Infraroodcabine prijzen: Bekijk het aanbod infraroodcabines van X-Trend voor elk budget. Van compacte tot grote cabines, profiteer van onze seizoensuitverkopen en -kortingen.

Infraroodcabine modellen: Met een verscheidenheid aan modellen infraroodcabines om uit te kiezen, biedt X-Trend je de kans om de perfecte match voor je huis of bedrijf te vinden. Ervaar het beste in ontspanning en herstel met X-Trend.

Wat kost een infraroodcabine voor thuis: Verrijk je huis met de voordelen van een infraroodcabine van X-Trend. Met onze concurrerende infraroodcabine prijs voor thuis breng je de spabehandeling direct naar je huis.

Prijs van een infraroodcabine voor 1 persoon: Ontspan en ontspan solo met de infraroodcabine voor 1 persoon van X-Trend. Geniet van de gezondheidsvoordelen voor een betaalbare prijs.


Fibromyalgie en infraroodcabine: 6 Unieke kenmerken om op te letten bij aankoop

Fibromyalgiepatiënten hebben vaak last van slopende pijn die hun dagelijkse activiteiten belemmert en de kwaliteit van leven vermindert.

Een manier om sommige symptomen van fibromyalgie te verlichten is door regelmatig een infraroodcabine te gebruiken.

Bij X-Trend begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste infraroodcabine voor jouw behoeften te vinden.

In dit artikel belichten we 6 unieke eigenschappen die je in overweging moet nemen bij de aanschaf van een infraroodcabine om de symptomen van fibromyalgie te helpen verlichten.

Lage EMF-uitstoot | Fibromyalgie en infraroodcabine

Een van de belangrijkste eigenschappen waar je op moet letten bij de aanschaf van een infraroodcabine voor fibromyalgie is een lage EMF-uitstoot.

EMF (elektromagnetische velden) kunnen de natuurlijke processen van het lichaam negatief beïnvloeden, wat leidt tot pijn, vermoeidheid en andere symptomen die geassocieerd worden met fibromyalgie.

Daarom stralen onze infraroodcabines lage EMF-niveaus uit, waardoor ze ideaal zijn voor fibromyalgiepatiënten.

Volledig spectrum infraroodtechnologie

Volledig spectrum infraroodtechnologie is een andere essentiële eigenschap die je moet overwegen bij het kopen van een infraroodcabine voor fibromyalgie.

In tegenstelling tot traditionele sauna’s maken onze infraroodcabines gebruik van volspectrum infraroodtechnologie om pijn en ontstekingen op cellulair niveau aan te pakken.

Deze technologie dringt diep door in de spieren, gewrichten en weefsels, waardoor de doorbloeding en oxygenatie toenemen, wat de pijn en ontstekingen bij fibromyalgie kan verminderen.

Instelbare temperatuur | Fibromyalgie en infraroodcabine

Bij X-Trend begrijpen we dat ieders pijnniveau anders is en daarom bieden we infraroodcabines met instelbare temperatuurinstellingen.

Onze infraroodcabines kunnen worden aangepast aan individuele behoeften op het gebied van pijnbestrijding door de temperatuur en de duur van elke sessie aan te passen.

Dit zorgt voor maximaal comfort en effectiviteit bij de behandeling van fibromyalgiesymptomen.

Laag Warmte Hydraterend Systeem

Een hydraterend systeem met lage warmte is een andere unieke eigenschap die u moet overwegen bij de aanschaf van een infraroodcabine voor fibromyalgie.

Dit systeem helpt de huid gehydrateerd te houden terwijl gifstoffen worden uitgezweet, waardoor een droge huid en ongemak bij fibromyalgie worden voorkomen.

Onze infraroodcabines zijn uitgerust met een vochtinbrengend systeem met lage warmte om elke sessie comfortabeler en heilzamer te maken.

Zuurstofionisator en LED-lichttherapie

Een zuurstofionisator en LED-lichttherapie is nog een unieke functie die we in onze infraroodcabines aanbieden.

Deze functie zuivert de lucht die je inademt en zorgt voor een meer therapeutische omgeving voor de behandeling van fibromyalgie symptomen.

De LED-lichttherapie verbetert de huidconditie, de stemming en de algehele gezondheid.

Het resultaat is een meer ontspannende en stressverlichtende sessie voor iedereen die onze infraroodcabines gebruikt.

Compact en duurzaam ontwerp

Onze infraroodcabines zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, waardoor ze perfect zijn voor elke ruimte.

We bieden compacte modellen die goed passen in kleine appartementen, uitschuifbare cabines voor grotere huizen en buitensauna’s voor diegenen die liever ontspannen in de natuur.

Al onze infraroodcabines zijn gebouwd om lang mee te gaan, met materialen van de hoogste kwaliteit en ontwerpnormen.

Kortom, de aanschaf van een infraroodcabine met lage EMF-uitstoot, volspectrum infraroodtechnologie, instelbare temperatuurinstellingen, een vochtinbrengend systeem met lage warmte, zuurstofionisator en LED-lichttherapie, en een compact en duurzaam ontwerp is essentieel voor het verminderen van de symptomen van fibromyalgie.

Bij X-Trend bieden we al deze functies en meer in ons uitstekende assortiment infraroodcabines!

 • Neem contact op met X-Trend voor deskundige hulp bij het kiezen van de beste infraroodcabine voor pijnbestrijding bij fibromyalgie.
 • Infraroodcabines van X-Trend zijn gebouwd om lang mee te gaan en bieden hoogwaardige therapie, die kan helpen bij het verlichten van pijn en andere fibromyalgiesymptomen.
 • Met aanpasbare temperatuur- en vochtigheidsopties plus LED-verlichting om de stemming en het welzijn te verbeteren, zijn de infraroodcabines van X-Trend misschien wel de perfecte oplossing voor mensen met fibromyalgiesymptomen.
Fibromyalgie en infraroodcabine

Fibromyalgie en de infraroodcabine: 7 Aanbevolen oefeningen in combinatie met het gebruik ervan

Bij X-Trend bieden we infrarood sauna’s met therapeutische effecten en voordelen voor verschillende lichamelijke en geestelijke aandoeningen.

Een van deze voordelen is dat de infrarood sauna kan helpen bij het verlichten van de symptomen van fibromyalgie, een chronische aandoening die wordt gekenmerkt door wijdverspreide pijn aan het bewegingsapparaat, vermoeidheid en gevoeligheid op gelokaliseerde plaatsen.

Hier beschrijven we zeven oefeningen die kunnen worden gecombineerd met het gebruik van een infraroodcabine om de symptomen van fibromyalgie te beheersen.

Yoga

Yoga staat bekend om het verbeteren van flexibiliteit, balans, mindfulness en ontspanning.

Het helpt ook bij het bestrijden van ontstekingen, wat een belangrijke factor is bij fibromyalgiepijn.

Het beoefenen van yoga houdingen in de infrarood cabine kan je helpen om diepere stretchoefeningen te doen, de bloedstroom te verhogen en de mentale helderheid te verbeteren.

Enkele aanbevolen yogahoudingen voor fibromyalgie zijn de kinderhouding, kat-koe, cobra houding en hond die naar beneden wijst.

Tai Chi

Tai Chi is een zachte oefening die de bewegingen van het lichaam vertraagt, ontspanning bevordert en de mobiliteit en coördinatie verbetert.

Het is aangetoond dat het chronische pijn verlicht, vermoeidheid vermindert en de slaapkwaliteit verbetert bij fibromyalgiepatiënten.

Het uitvoeren van Tai Chi in de infraroodcabine kan de effectiviteit van de oefening verhogen door de bloedsomloop te verhogen, ontstekingen te verminderen en diepere ontspanning te bevorderen.

Enkele aanbevolen Tai Chi bewegingen voor fibromyalgie zijn zwaaien met de handen als wolken, naald op de zeebodem en repulse monkey.

Versterkingstraining

Krachttraining kan fibromyalgiepatiënten helpen de pijn te verlichten, de spierkracht te vergroten en de algehele lichamelijke functie te verbeteren.

Weerstandstraining richt zich op het ontwikkelen van de spieren met behulp van statische of dynamische weerstand, zoals gewichten, banden of uw eigen lichaamsgewicht.

Het combineren van weerstandstraining met infraroodcabinesessies kan helpen om het metabolisme te verhogen, gewrichtspijn te verminderen en het uithoudingsvermogen te verbeteren.

Enkele aanbevolen weerstandsoefeningen voor fibromyalgie zijn squats, lunges, push-ups en planks.

Aerobe lichaamsbeweging

Regelmatige aerobe lichaamsbeweging kan de cardiovasculaire gezondheid verbeteren, het energieniveau verhogen en de pijn en stijfheid die gepaard gaan met fibromyalgie verlichten.

Hardlopen, joggen, fietsen, zwemmen of dansen zijn enkele voorbeelden van aerobe activiteiten die zowel binnen als buiten de infraroodcabine gedaan kunnen worden.

Binnen de infraroodcabine kan aerobe lichaamsbeweging het zweten bevorderen, gifstoffen verwijderen en de gezondheid van de huid verbeteren door de oxygenatie te verhogen.

Enkele aanbevolen aerobe oefeningen voor fibromyalgie zijn stevig wandelen, aquagym, Zumba en fietsen voor binnen.

Pilates

Pilates is een oefening met weinig impact die elementen van yoga, dans en krachttraining combineert om het evenwicht, de flexibiliteit en de spierkracht te verbeteren.

Het blijkt de pijn, vermoeidheid, slaapkwaliteit en stemming bij fibromyalgiepatiënten te verbeteren.

Het uitvoeren van Pilates-oefeningen in de infraroodcabine kan helpen om de bloedsomloop te verbeteren, ontstekingen te verminderen en het bewegingsbereik te vergroten.

Enkele aanbevolen Pilates-oefeningen voor fibromyalgie zijn de honderd, de roll-up, de wervelkolomstretch en de zwaan.

Stretchen

Rekken is een eenvoudige en effectieve manier om pijn en stijfheid te verminderen, flexibiliteit te verbeteren en de impact van fibromyalgie op dagelijkse activiteiten te verminderen.

Rekoefeningen kunnen altijd en overal worden gedaan, ook in de infraroodcabine.

De warmte van de infrarood sauna kan helpen de spieren te ontspannen, de bloeddoorstroming te verbeteren en de elasticiteit van de weefsels te vergroten.

Enkele aanbevolen rekoefeningen voor fibromyalgie zijn nekstrekkingen, schoudercirkels, hamstringstrekkingen en quadricepsstrekkingen.

Meditatie

Meditatie is een oefening waarbij je je aandacht richt op een bepaald object, gedachte of activiteit om mentale helderheid, ontspanning en emotioneel evenwicht te bereiken.

Het is aangetoond dat het het vermogen van de hersenen om pijn te reguleren verbetert, psychologische problemen vermindert en de frequentie en ernst van fibromyalgie symptomen vermindert.

Mediteren in de infraroodcabine kan de voordelen versterken door een vredige sfeer te creëren, het zintuiglijk bewustzijn te verhogen en een staat van kalmte te bevorderen.

Enkele aanbevolen meditatietechnieken voor fibromyalgie zijn mindfulness meditatie, geleide visualisatie en bodyscan meditatie.

 • Verhoog de effectiviteit van je trainingsroutine door een infraroodcabine te gebruiken om fibromyalgiesymptomen te beheersen.
 • Kies uit een verscheidenheid aan oefeningen die in de infraroodcabine kunnen worden gedaan, zoals yoga, tai chi, weerstandstraining, aerobe training, pilates, stretching en meditatie.
 • Verminder ontstekingen, verhoog de bloedsomloop en bevorder spierontspanning door de infraroodcabine te gebruiken.
 • Geniet van diepere stretches, verhoogde flexibiliteit en verbeterde mindfulness door de infraroodcabine te gebruiken.
 • Gebruik de infraroodcabine om diepere en vredigere meditatie aan te moedigen en een staat van innerlijke kalmte te bevorderen.
 • Koop je infraroodcabine bij X-Trend en geniet thuis of op je werkomgeving van de therapeutische voordelen.
 • Neem contact met ons op voor de beste prijsinformatie en seizoensuitverkoop.

Verlichting en Comfort: X-Trend’s infraroodcabines voor fibromyalgie

Als je aan fibromyalgie lijdt, weet je hoe slopend de chronische pijn, vermoeidheid en gevoeligheid kunnen zijn.

Hoewel er geen genezing is voor deze aandoening, hebben veel mensen verlichting gevonden door verschillende behandelingen, waaronder infrarood sauna’s.

Bij X-Trend bieden we een breed scala aan infraroodcabines die kunnen helpen bij het verlichten van sommige van je fibromyalgie symptomen.

Hier zijn enkele veelgestelde vragen om je te helpen de voordelen van onze sauna’s voor fibromyalgie te begrijpen.

Kan een infraroodcabine echt helpen bij fibromyalgie? | Fibromyalgie en infraroodcabine

Ja, er is aangetoond dat infrarood sauna’s verlichting kunnen bieden bij fibromyalgiesymptomen, waaronder pijn.

Infrarode golflengtes dringen diep door in je spieren en gewrichten en zorgen voor een zachte warmte die spierspanning kan verlichten, ontstekingen kan verminderen en de bloedsomloop kan verbeteren.

Bovendien kunnen de endorfines die je lichaam afgeeft als reactie op de warmte, helpen om de pijnperceptie te verminderen.

Wat zijn de andere voordelen van het gebruik van een infraroodcabine voor fibromyalgie?

Naast pijnverlichting kunnen infrarood sauna’s ook helpen bij vermoeidheid, slaapstoornissen en depressie – allemaal veelvoorkomende symptomen van fibromyalgie.

Bovendien kan regelmatig gebruik van een infrarood sauna uw immuunsysteem stimuleren, stress verminderen en huidaandoeningen verbeteren.

Welke infraroodcabines biedt u aan voor fibromyalgie?

We hebben verschillende modellen en maten infrarood sauna’s die geschikt zijn voor mensen met fibromyalgie.

Vooral onze cabines voor één persoon zijn erg populair, omdat u deze gemakkelijk in uw huis kunt installeren en gebruiken wanneer u maar wilt.

We hebben echter ook cabines die geschikt zijn voor meerdere personen, en compacte en buitenopties.

Hoe vaak moet ik een infraroodcabine gebruiken als ik fibromyalgie heb? | Fibromyalgie en infraroodcabine

Dat hangt af van uw individuele behoeften, maar de meeste mensen hebben twee tot drie keer per week baat bij een infrarood sauna.

U kunt beginnen met kortere sessies (15-20 minuten) en de tijd geleidelijk opvoeren naarmate uw lichaam gewend raakt aan de warmte.

Zijn er voorzorgsmaatregelen die ik moet nemen bij het gebruik van een infraroodcabine voor fibromyalgie?

Sommige mensen met fibromyalgie kunnen een hoge warmte moeilijker verdragen, dus het is belangrijk om langzaam te beginnen en naar uw lichaam te luisteren.

Drink altijd voldoende water voor en tijdens uw saunabeurt en stop onmiddellijk als u zich duizelig, licht in het hoofd of ongemakkelijk voelt.

Het is ook belangrijk om met uw arts te overleggen voordat u een infrarood sauna gebruikt als u een medische aandoening heeft of medicijnen gebruikt.

Kunnen infraroodcabines interfereren met andere fibromyalgiebehandelingen die ik gebruik?

Nee, infrarood sauna’s kunnen een aanvulling zijn op andere therapieën en medicijnen die u gebruikt.

Het is echter belangrijk om met uw arts of zorgverlener te bespreken hoe infrarood sauna therapie in uw algehele behandelplan kan passen.

Heeft u kortingen of aanbiedingen voor fibromyalgiepatiënten?

Ja, we hebben vaak seizoensuitverkopen en beursaanbiedingen.

We bieden ook financieringsmogelijkheden en kunnen samen met u het beste saunamodel vinden voor uw behoeften en budget.

Hoe kunnen mensen met fibromyalgie baat hebben bij de infraroodcabines van X-Trend?

Infrarood sauna’s blijken de pijn en stijfheid die gepaard gaan met fibromyalgie effectief te verminderen. De warmte van de infraroodstralen dringt diep door in de spieren, waardoor de bloedsomloop toeneemt en ontstekingen verminderen. Regelmatig gebruik van onze infraroodcabines kan ook de slaapkwaliteit verbeteren en symptomen van depressie en angst verlichten – veel voorkomende comorbiditeiten van fibromyalgie.

Zijn er bijzondere kenmerken van de infraroodcabines van X-Trend waardoor ze ideaal zijn voor mensen met fibromyalgie?

Onze infraroodcabines zijn ontworpen met het oog op comfort, met ergonomische zittingen en zachte, hypoallergene materialen. We bieden ook aanpasbare temperatuurinstellingen, zodat gebruikers de warmte kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. Bovendien maken onze cabines gebruik van technologie met een laag EMF-gehalte (elektromagnetische velden), waardoor het risico op overstimulatie of verergering van de symptomen wordt beperkt.

Kan ik naast de infraroodcabines van X-Trend ook andere therapieën in mijn behandelplan voor fibromyalgie opnemen?

Absoluut! Infrarood sauna therapie kan worden gebruikt in combinatie met andere behandelingen, zoals fysiotherapie, medicatie en massage. We raden u aan om met uw zorgverlener te overleggen om de beste combinatie van therapieën voor uw individuele behoeften te bepalen. Dankzij de vele therapeutische voordelen kan een infraroodcabine van X-Trend een waardevolle aanvulling zijn op elk uitgebreid behandelplan voor fibromyalgie.


Infraroodcabines van X-Trend: De ultieme oplossing voor fibromyalgie

Bij X-Trend geloven we dat iedereen een gelukkig en gezond leven verdient.

Daarom bieden we een ongeëvenaarde selectie infrarood sauna’s die een schat aan therapeutische voordelen bieden.

Onze infraroodcabines zijn met name goed voor mensen die lijden aan fibromyalgie, een chronische pijnaandoening die wereldwijd miljoenen mensen treft.

Studies tonen aan dat infrarood sauna-therapie de symptomen van fibromyalgie kan verlichten, zoals spierpijn, stijfheid en vermoeidheid.

Door onze infraroodcabines slechts een paar keer per week te gebruiken, kunt u uw algehele welzijn en levenskwaliteit verbeteren.

Onze sauna’s zijn eenvoudig in gebruik, energiezuinig en verkrijgbaar in verschillende maten en modellen om te voldoen aan uw unieke behoeften en voorkeuren.

 • Ervaar verlichting van fibromyalgie symptomen met onze top-of-the-line infraroodcabines
 • Geniet van de therapeutische voordelen van infrarood sauna therapie in het comfort van uw eigen huis
 • Kies uit verschillende maten en modellen om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen
 • Bespaar geld met onze seizoensgebonden kortingen en promoties
 • Verbeter uw algehele welzijn en levenskwaliteit

Wilt u meer weten over onze infraroodcabines en hoe ze uw fibromyalgiesymptomen kunnen verlichten?

Neem vandaag nog contact met ons op om met een van onze deskundige medewerkers te spreken en een afspraak te maken voor een consult.


Fibromyalgie en infraroodcabine