Hoe diep gaat infrarood?

Hoe diep gaat infrarood? Bent u op zoek naar een sauna die dieper in uw huid kan dringen?

Infrarood sauna’s wekken warmte op die door uw lichaam wordt opgenomen, waardoor u gaat transpireren, afvalstoffen afvoert en calorieën verbrandt.

Infrarood warmte dringt dieper door in de huid dan verwarmde lucht in traditionele sauna’s, wat resulteert in heviger zweten bij lagere temperaturen.

Probeer de infraroodcabines van X-Trend met verschillende soorten infraroodstraling, waaronder kortegolf-, middengolf- en langegolfstraling.

Vind de perfecte infrarood sauna voor uw behoeften | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Hoe diep gaat infrarood?

Hoe diep gaat infrarood?

Infrarood licht is een soort elektromagnetische straling die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden vanwege de vele voordelen voor de gezondheid.

Infrarood sauna’s gebruiken deze stralen om het lichaam te verwarmen, wat de stofwisseling kan verbeteren, ontstekingen kan verminderen en ontspanning kan bevorderen.

Maar hoe diep dringt infrarood eigenlijk door in het lichaam en hoe beïnvloedt dit het therapeutische potentieel?

Er zijn drie soorten infrarood licht: dichtbij, midden en ver.

Nabij-infrarood licht heeft een golflengte van 700-1400 nanometer (nm) en dringt het diepst door in de huid, tot ongeveer 3 mm.

Midden-infrarood licht heeft een golflengte van 1400-3000 nm en dringt tot 1-2 cm onder het huidoppervlak door.

Ver-infrarood licht heeft een langere golflengte van 3000-10.000 nm en dringt nog dieper door, tot 3-5 cm.

Dit betekent dat ver-infrarood licht in staat is om de spieren, gewrichten en zelfs organen te bereiken, wat een groter scala aan therapeutische voordelen biedt.

 • Ver-infrarood licht dringt tot 3-5 cm diep door en bereikt zo de spieren, gewrichten en organen.
 • Infrarood sauna’s die gebruik maken van ver-infrarood licht bieden meer therapeutische voordelen.
 • De penetratiediepte varieert afhankelijk van het type infrarood licht dat wordt gebruikt.
 • Studies hebben aangetoond dat therapie met infrarood sauna’s pijn kan verminderen en de cardiovasculaire functie kan verbeteren.

  Het is ook in verband gebracht met verbeteringen in de gezondheid van de huid, wondgenezing en de immuunfunctie.

  Als u de ver-infrarood sauna’s van X-Trend gebruikt, kunt u deze therapeutische voordelen vanuit uw eigen huis of wellness centrum benutten.

  Klaar om de voordelen van ver-infraroodtherapie zelf te ervaren?

  Vul ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties.

  Onze experts zijn er om u te helpen de perfecte infrarood sauna te vinden die bij uw behoeften past en uw gezondheid verbetert.


  Hoe diep gaat infrarood?


  Hoe diep gaat infrarood? Uw gids voor infrarood sauna’s van X-Trend

  Wat zijn de therapeutische voordelen van een infrarood sauna van X-Trend?

  Infrarood sauna’s van X-Trend bieden gebruikers een scala aan therapeutische voordelen.

  De infraroodstraling dringt diep door in de huid, waardoor u bij lagere temperaturen hevig gaat zweten en gif- en afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd.

  De sauna kan helpen bij gewichtsverlies, ontgifting en stressverlichting.

  Het kan ook pijn verlichten en de algehele immuniteit en bloedsomloop verbeteren.

  Hoe diep gaat infrarood?

  Hoe werken infrarood sauna’s en waarin verschillen ze van traditionele sauna’s?

  Infrarood sauna’s van X-Trend maken gebruik van infraroodwarmte die wordt opgewekt door elektrische stralers om warmte over te brengen op de huid zonder gebruik te maken van hete lucht, in tegenstelling tot traditionele sauna’s. De infraroodwarmte dringt dieper door in de huid.

  De infrarood warmte dringt dieper door in de huid dan de verwarmde lucht in een traditionele sauna, waardoor u meer zweet bij lagere temperaturen.

  Infrarood sauna’s geven directe stralingswarmte die door het lichaam wordt opgenomen, wat leidt tot transpiratie, verwijdering van afvalstoffen en verbranding van calorieën.

  Wat zijn de verschillende soorten infrarood sauna’s van X-Trend?

  X-Trend biedt infrarood sauna’s met kortgolvige (IR-A), middellanggolvige (IR-B) en langgolvige (IR-C) straling.

  De full-spectrum infraroodcabines van X-Trend bevatten een combinatie van IR-A, IR-B en IR-C straling.

  Hoe helpt het gebruik van een infrarood sauna bij herstel en genezing?

  Infrarood sauna’s van X-Trend kunnen positieve effecten hebben op het herstel, zoals het verbeteren van de bloedcirculatie, het genezen van huidwonden, het verhogen van het calorieverbruik en het fungeren als warming-up voor sporters.

  Kortegolf-infraroodcabines met fullspectrumstralers worden specifiek aanbevolen voor effectieve pijnverlichting en genezing.

  Welke eigenschappen hebben de infrarood sauna’s van X-Trend?

  De infrarood sauna’s van X-Trend hebben verschillende functies om de ervaring van de gebruiker te verbeteren.

  Deze functies omvatten leeslampen, digitale bedieningspanelen, lichttherapie, audio en Bluetooth programmering.

  Daarnaast biedt X-Trend infraroodstoelen, infraroodzitjes en infraroodruglampen voor ontspanning en ondersteuning.

  Welke maat en type infrarood sauna’s biedt X-Trend?

  X-Trend biedt verschillende modellen en maten infrarood sauna’s, waaronder compacte, uitschuifbare en buitenopties.

  Ze hebben sauna’s voor één persoon en modellen die geschikt zijn voor 2, 3, 4 of meer personen.

  Wanneer kunnen klanten profiteren van kortingen op de infrarood sauna’s van X-Trend?

  X-Trend biedt seizoensgebonden kortingen tijdens beurzen of uitverkoop.

  Geïnteresseerde klanten kunnen contact opnemen met vertegenwoordigers van X-Trend voor prijsinformatie en kortingen.


  Hoe diep gaat infrarood?


  Infraroodcabine Prijs: Ben je op zoek naar een betaalbare infraroodcabine? X-Trend biedt een reeks modellen en maten infraroodcabines tegen scherpe prijzen. Bovendien kunt u profiteren van onze regelmatige kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor de beste prijsinformatie!

  Beste infrarood cabine in België: Of je nu op zoek bent naar een infraroodcabine voor je huis of bedrijf, bij X-Trend zit je goed. Onze infraroodcabines zijn ontworpen om therapeutische voordelen te bieden, van pijnverlichting tot verbeterde immuniteit, en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Bezoek ons en ervaar de beste infraroodcabine in België!

  Hoe infrarood sauna gebruiken: Weet u niet zeker hoe u een infrarood sauna gebruikt? Dat is heel eenvoudig! De werking van een infrarood sauna is gebaseerd op infraroodwarmte die wordt opgewekt door elektrische stralers die warmte overbrengen op de huid zonder gebruik te maken van hete lucht. De infrarood warmte dringt dieper door in de huid dan de verwarmde lucht in een traditionele sauna, wat resulteert in overvloedig zweten bij lagere temperaturen. Bovendien biedt X-Trend een mobiele showroom om thuis gratis een infrarood sauna te testen.

  Infraroodsauna voor thuis: Verander uw huis in een wellnessoase met een infrarood sauna van X-Trend. Onze infrarood sauna’s bieden verschillende gezondheidsvoordelen, van ontgifting tot pijnverlichting, en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten zodat ze bij u thuis passen. Bovendien zijn onze infraroodcabines voorzien van functies zoals leeslampen, digitale bedieningspanelen, lichttherapie, audio en bluetooth programmering.

  Infraroodcabines West-Vlaanderen: Woon je in West-Vlaanderen en ben je geïnteresseerd in een infraroodcabine? X-Trend levert infraroodcabines die zijn ontworpen om therapeutische voordelen te bieden, van pijnverlichting tot verbeterde immuniteit. Onze infraroodcabines zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten, waaronder compacte en uitschuifbare opties, en we bieden regelmatig kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen. Neem vandaag nog contact met ons op om de beste infraroodcabine voor u te vinden!

  Infrarood Sauna Forum: Neem deel aan het gesprek over infrarood sauna’s op ons forum! X-Trend is toegewijd aan het verstrekken van informatie over de voordelen en het gebruik van infrarood sauna’s. Ons forum is een uitstekende plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en in contact te komen met anderen die geïnteresseerd zijn in infrarood sauna’s. Word vandaag nog lid en maak deel uit van onze community!Infraroodsauna | Beste infrarood sauna’s van X-Trend: Ervaar de therapeutische voordelen van infrarood sauna’s met X-Trend. Onze infrarood sauna’s zijn ontworpen om verschillende voordelen te bieden, van gewichtsverlies tot verbeterde immuniteit, en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten, inclusief buitensauna’s. Bovendien bieden we mobiele showrooms om thuis gratis een infrarood sauna te testen. Neem geen genoegen met minder – kies de beste infrarood sauna’s van X-Trend.