Hoeveel calorieën verbrand je in een infrarood sauna ?

Ben je op zoek naar een leuke en moeiteloze manier om calorieën te verbranden?

Kijk dan niet verder dan de infrarood sauna’s van X-Trend!

Ze bieden niet alleen talloze voordelen voor de gezondheid, zoals stressverlichting en ontgifting, maar ze kunnen ook tot 600 calorieën per sessie verbranden.

X-Trend heeft de perfecte infrarood sauna om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken, met verschillende maten, functies en opties met een volledig spectrum.

Calorieën verbranden in een infrarood sauna | Prijzen & Info:

Stap 1 van 2


calorieën infrarood sauna

Hoeveel calorieën verbrand je in een infrarood sauna?

Infrarood sauna’s staan bekend om hun therapeutische effecten en voordelen, maar veel mensen vragen zich ook af hoeveel calorieën ze kunnen verbranden.

De waarheid is dat infrarood sauna’s bij consequent gebruik kunnen helpen bij gewichtsverlies door ook calorieën te verbranden.

Met een sessie infrarood sauna kun je tussen de 300-600 calorieën verbranden in één sessie, afhankelijk van verschillende factoren.

Het aantal verbrande calorieën hangt bijvoorbeeld af van de duur van de sessie, de gebruikte temperatuur en het gewicht en metabolisme van de persoon.

Onderzoek toont aan dat een typische sessie infrarood sauna van 30 minuten ongeveer 300-350 calorieën kan verbranden, terwijl een sessie van 45 minuten tot 600 calorieën kan verbranden.

Dit komt door de warmte die wordt opgewekt door de infraroodstralers, die diep in de huid doordringt en de interne lichaamstemperatuur verhoogt.

Dit stimuleert op zijn beurt de bloedsomloop, bevordert de stofwisseling en verbrandt calorieën.

Hoewel een infrarood sauna geen vervanging is voor regelmatige lichaamsbeweging, kan het een geweldige aanvulling zijn op een gezonde levensstijl.

Naast de mogelijkheid om calorieën te verbranden, bieden infrarood sauna’s nog een heleboel andere voordelen, zoals ontgifting, verbeterde bloedsomloop, minder stress en vermoeidheid, en pijnverlichting.

Bij X-Trend bieden we verschillende modellen en maten infrarood sauna’s met functies als digitale bedieningspanelen, lichttherapie en audioprogrammering.

Onze sauna’s zijn ontworpen voor verschillende aantallen mensen en we hebben zelfs een draagbare buitensauna die dienst doet als traditionele sauna.

Bij regelmatig gebruik kunnen onze sauna’s helpen bij gewichtsverlies, de algehele gezondheid en het algehele welzijn stimuleren en een ontspannend toevluchtsoord bieden uit de dagelijkse sleur.

Wilt u meer weten over onze prijzen, modellen en opties?

Vul dan nu ons formulier in om deskundig advies te krijgen en te profiteren van onze seizoensuitverkoop en kortingen tijdens beurzen.

Bij X-Trend helpen we u graag bij het vinden van de perfecte infrarood sauna voor uw specifieke behoeften en levensstijl.

calorieën infraroodcabine


Hoeveel calorieën verbrandt u in een infrarood sauna?

Zeven veelgestelde vragen beantwoord door X-Trend

Wat is een infrarood sauna?

Een infrarood sauna is een type sauna dat gebruik maakt van infraroodstraling om warmte over te brengen op het lichaam, in plaats van verwarmde lucht zoals bij traditionele sauna’s.

Het doel is om overvloediger te zweten bij lagere temperaturen.

Hoeveel calorieën verbrand je in een infrarood sauna?

Het aantal calorieën dat je verbrandt in een infrarood sauna varieert van persoon tot persoon, afhankelijk van factoren zoals leeftijd, gewicht en hartslag.

Gemiddeld kun je tussen de 300-600 calorieën verbranden per sessie van 30 minuten.

Zijn infrarood sauna’s goed om af te vallen?

Ja, infrarood sauna’s zijn goed voor gewichtsverlies omdat ze helpen calorieën te verbranden en de stofwisseling stimuleren.

Daarnaast kunnen ze helpen bij het verminderen van stresshormonen zoals cortisol, dat kan bijdragen aan gewichtstoename.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van het gebruik van een infrarood sauna?

Er zijn talloze gezondheidsvoordelen verbonden aan het gebruik van een infrarood sauna, waaronder gewichtsverlies, gezondheid van de huid, stressverlichting, verbeterde immuniteit, pijnverlichting en ontgifting.

Hoe vaak moet ik mijn infrarood sauna gebruiken?

Het wordt aanbevolen om uw infrarood sauna de eerste vier weken maximaal drie keer per week te gebruiken om uw lichaam te laten wennen aan de warmtesessies, voordat u geleidelijk overgaat op dagelijks gebruik.

Wat is het verschil tussen kortgolvige en volspectrum infrarood sauna’s?

Kortegolf-infraroodcabines hebben een snellere warmteoverdracht naar het lichaam en een indringdiepte van 4 tot 5 mm, waardoor ze een therapeutisch effect hebben op spieren en gewrichten.

Volspectrum infrarood sauna’s bevatten daarentegen een combinatie van IR-A, IR-B en IR-C straling voor een uitgebreidere therapie-ervaring.

Welke soorten infrarood sauna’s biedt X-Trend?

X-Trend biedt verschillende modellen en maten infrarood sauna’s, waaronder compacte, uitschuifbare en buitenopstellingen.

Er zijn ook opties voor uittrekbare en telescopische infrarood sauna’s, infraroodstoelen en infrarood ruglampen.

Tijdens seizoensuitverkopen of beurzen biedt X-Trend kortingen om je te helpen de beste prijsinformatie te krijgen.