Wat kost een infraroodcabine ?

Wat kost een infraroodcabine?

Ben je op zoek naar een effectieve en veilige oplossing om je gezondheidstoestand te verbeteren?

Ontdek de infrarood sauna’s van X-Trend en hun prijzen.

Van compacte tot buitenopties, full spectrum- en kortegolf stralers, X-Trend biedt verschillende modellen en kortingen voor beurzen of seizoensuitverkoop.

Geniet vanaf de eerste seconde van alle therapeutische voordelen.

Kostprijs van een infraroodcabine:

Stap 1 van 2


Hoeveel kost een infraroodcabine

Hoe duur is een infraroodcabine?

Infrarood cabines of sauna’s zijn steeds populairder geworden vanwege hun therapeutische voordelen en positieve effecten op het welzijn.

Infrarood sauna’s worden aangeboden in verschillende modellen en maten om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van de klant.

De kosten van een infrarood sauna hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte, het model en de kenmerken van de sauna.

Gemiddeld kunnen de kosten van een tweepersoons infrarood sauna variëren van €1.500 tot €4.000, terwijl de kosten van een grotere infrarood sauna voor 6-8 personen kunnen oplopen van €4.000 tot €7.000.

Andere factoren die de kosten van een infraroodcabine kunnen beïnvloeden zijn extra functies zoals lichttherapie, audiosystemen en Bluetooth-connectiviteit.

Ook het type infraroodstraling dat wordt gebruikt door de straler van de cabine kan de prijs beïnvloeden.

Infraroodcabines met korte golfstraling zijn over het algemeen duurder omdat ze betere therapeutische voordelen bieden dan modellen met lange golfstraling.

X-Trend biedt infraroodcabines met een volledig spectrum die een combinatie bevatten van kortegolf-, middengolf- en langegolf-infraroodstraling, waardoor ze de optimale keuze zijn voor wellnessliefhebbers.

  • De kosten van een infraroodcabine hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte, het model, de functies en het type infraroodstraler.
  • Gemiddeld kost een infrarood sauna voor twee personen tussen de €1.500 en €4.000, terwijl een grotere sauna voor 6-8 personen varieert van €4.000 tot €7.000.
  • X-Trend biedt fullspectrum infraroodcabines die betere therapeutische voordelen bieden dan modellen met lange golfstraling.

Op zoek naar een hoogwaardige infraroodcabine om je wellness reis een boost te geven?

X-Trend biedt een breed scala aan infrarood sauna’s, cabines en stoelen om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften en voorkeuren van klanten.

Onze producten zijn gemaakt van eersteklas materialen om een lange levensduur te garanderen en je de beste waarde voor je investering te bieden.

Vul het formulier op onze website in om in contact te komen met onze experts en meer te weten te komen over onze prijzen, modellen en opties.

Of je nu op zoek bent naar een ruimtebesparende cabine of een buitensauna, bij ons zit je goed.

Neem vandaag nog contact met ons op en begin je wellness reis met X-Trend.

Bloedcirculatie verbeteren

Hoe duur is een infraroodcabine?

De kosten van een infraroodcabine van X-Trend hangen af van verschillende factoren zoals de grootte, de functies en het type model.

Meestal varieert de prijs van €1.500 tot €7.500 of meer.

Tijdens beurzen of seizoensuitverkopen kun je echter kortingen op infraroodcabines vinden die de kosten kunnen verlagen.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van een infrarood sauna?

Infrarood sauna’s hebben verschillende gezondheidsvoordelen, waaronder gewichtsverlies, huidverbetering, stressverlichting, ontgifting, verbeterde immuniteit, minder vermoeidheid, verlichting van rugpijn, nekpijn, artritis, reuma, verzuring en een betere slaapkwaliteit.

Bovendien dringt infraroodwarmte dieper door in het lichaam en bevordert zo een algeheel gevoel van ontspanning en verjonging.

Welke soorten infrarood sauna’s biedt X-Trend?

X-Trend biedt verschillende modellen en maten infrarood sauna’s, waaronder compacte, uitschuifbare en buitenopstellingen.

Je kunt kiezen uit infraroodcabines met volledig spectrum, korte golf of middengolf, afhankelijk van je voorkeuren en behoeften.

Verder biedt X-Trend ook infraroodstoelen, infraroodstoelen en infraroodlampen.

Wat is het verschil tussen kortegolf en lange golf infraroodwarmte?

Infraroodwarmte wordt ingedeeld in korte golf (IR-A), middengolf (IR-B) en lange golf (IR-C), elk met verschillende indring diepten en therapeutische effecten.

Korte golf wordt alleen uitgezonden door moderne infraroodstralers, dringt 50 keer dieper in de huid door dan lange golf en biedt aanzienlijke voordelen voor pijnverlichting en genezing.

Hoe werken infrarood sauna’s?

Infrarood sauna’s werken door infraroodwarmte op te wekken die door het lichaam wordt opgenomen, transpiratie veroorzaakt en calorieën verbrandt.

In tegenstelling tot traditionele sauna’s hebben infrarood sauna’s lagere omgevingstemperaturen, waardoor de gezondheidsrisico’s afnemen en ze comfortabeler zijn om langer te gebruiken.

Welke functies hebben de infrarood sauna’s van X-Trend?

De infrarood sauna’s van X-Trend hebben verschillende functies die je saunabeleving kunnen verbeteren.

Digitale bedieningspanelen, leeslampen, lichttherapie, audio en Bluetooth programmering zijn enkele van de functies die bij de cabines worden geleverd.

Wat zijn de voordelen van een infrarood sauna voor buiten?

De infrarood sauna’s voor buiten van X-Trend bieden een unieke sauna-ervaring door infrarood en gewone saunafuncties te combineren.

Naast de therapeutische voordelen van infrarood warmte, kan de buitensauna helpen stress te verlichten, ontspanning bevorderen en de mogelijkheid bieden om in contact te komen met de natuur.

Bovendien kunnen buitensauna’s een geweldige aanvulling zijn op een achtertuin of tuin, en zorgen voor een luxe en spa-achtige ervaring thuis.

Prijs van een infraroodcabine voor 1 persoon

Hoeveel kost een infraroodcabine : Ontdek wat het bezit van een X-Trend infrarood sauna kost. Onze modellen en maten variëren in prijs, met kortingen tijdens beurzen of seizoensuitverkopen. Kies uw therapeutische optie voor gewichtsverlies, huidaandoeningen, stressverlichting, pijnvermindering en verbeterde immuniteit, met het extra voordeel dat u het thuis kunt uitproberen met onze mobiele sauna.

Geniet van de voordelen van infraroodwarmte die dieper in de huid doordringt, wat leidt tot overvloediger zweten bij lagere temperaturen, vergelijkbaar met een gematigde wandeling voor cardiovasculaire effecten. Upgrade naar kortegolf-infraroodcabines voor maximale therapeutische voordelen.